Bronboring

BRONBORING: WERK VOOR EXPERTS

Als professioneel grondboorbedrijf beschikt Van Valkengoed niet alleen over de kennis, maar ook over een omvangrijke database van eerder uitgevoerde boringen.

Water uit uw eigen bron
Bronboringen uitvoeren is werk voor experts. Als professioneel grondboorbedrijf beschikt Van Valkengoed niet alleen over de kennis, maar ook over een omvangrijke database van eerder uitgevoerde boringen. En natuurlijk werken wij met de meest professionele apparatuur.
Sinds 1 februari 2011 is het wettelijk verplicht boringen uit te laten voeren door officieel erkende bedrijven. Van Valkengoed is officieel erkend. Daarom geven wij u altijd een garantie van tien jaar.

Op en Top tot in de puntjes
Van Valkengoed beschikt over een rijke database aan bodem- en wateranalyses. Voorafgaande aan het werk maken wij mede aan de hand van deze gegevens een bodemanalyse, met daarin de verwachte waterkwaliteit en boordiepte. Doorboorde storende grondlagen worden door ons –ter bescherming van onze aardbodem en de grondwaterkwaliteit- correct afgewerkt. Mede door deze afwerking krijgt u van ons maar liefst tien jaar garantie op een zandvrije bron.

Soorten bronnen

  • Voor de tuin-, sportveld-, manege-, of weilandberegening, met een onder- of bovengrondse waterpomp
  • Drinkwatervoorziening voor vee en dieren
  • Brandputten
  • Voor sprinklerinstallaties in vuurwerkbunkers of op een rieten dak
  • Aardwarmtebronnen
Previous slide
Next slide