Beregeningsinstallatie

BEREGENINGSINSTALLATIE: WAAR VOOR UW GELD

Om uw tuin in een groene, bloeiende en gezonde conditie te houden is het belangrijk om regelmatig te sproeien. Een beregeningsinstallatie is een ideale oplossing.

Waar voor uw geld
Om uw tuin in een groene, bloeiende en gezonde conditie te houden is het belangrijk om regelmatig te sproeien. Een beregeningsinstallatie is een ideale oplossing. Maar het ontwerp en de aanleg van een beregeningsinstallatie vergt vakmanschap. Van Valkengoed in Eemnes is dé specialist op dat gebied.
Wij voeren eerst een oriënterend gesprek waarbij we goed naar uw wensen luisteren. Daarna gaat uw tuin op de tekentafel en worden het ondergrondse leidingnetwerk en de verschillende sproeiers -met ieders afzonderlijke bereik- ingetekend. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele en solide materialen, die wereldwijd bekend staan om de topkwaliteit. Bij Van Valkengoed is uw uitgave daarmee een duurzame investering; u wordt niet vroegtijdig geconfronteerd met defecten, storingen of een slecht functionerend sproeisysteem.

Computer
Uw sproei-installatie wordt uitgebreid met een computer waarin de sproeitijden en -dagen kunnen worden ingesteld. Desgewenst kunt u de computer uitbreiden met een regensensor. Dat is ideaal wanneer u bijvoorbeeld voor langere tijd afwezig bent, zoals tijdens vakanties. Als er in die periode voldoende regen valt, voorkomt u daarmee dat u bij thuiskomst een drassige tuin aantreft.

Na de aanleg van de beregeningsinstallatie werken wij uw gazon en tuin tot in de puntjes af. Het ondergronds aangebrachte leidingnetwerk is volledig uit het zicht verdwenen. In uw gazon worden pop-up-sproeiers aangebracht zodat u de grasmat kunt blijven maaien zoals uw gewend bent. De overige sproeiers worden zoveel mogelijk aan het oog onttrokken. Zij worden aangelegd tussen, of achter, de beplanting op een zodanige wijze dat ze hun ingetekende bereik probleemloos kunnen besproeien. U kunt optimaal en ongehinderd van uw tuin blijven genieten.

Water uit een eigen bron
Bij Van Valkengoed worden vrijwel alle beregeningssystemen aangesloten op een bron die onze vakmensen persoonlijk aanboren. Deze ‘bronboring’ gebeurt met een speciale grondboorinstallatie. Wij beschikken over een omvangrijke en gedetailleerde database met boorresultaten in heel Nederland. Daardoor kunnen wij vooraf een goede inschatting maken van de brondiepte in uw tuin. De afwerkingskwaliteit van onze grondboringen is optimaal. Wij geven u een absolute garantie van tien jaar, maar zijn er van overtuigd dat de bron nog veel langer meegaat. De feiten bewijzen het. Onze aangeboorde bronnen zijn nog nimmer ingestort of zand gaan geven. En we boren al sinds 1990!

Ook aanleg van beregeningsinstallaties met een aansluiting op ondergrondse (regen)waterreservoirs behoort tot ons specialisme. Dergelijke toepassingen zijn gebruikelijk in gebieden waar niet geboord kan of mag worden -zoals in de villawijk Overgooi in Almere.

Resumé
Zoals de woorden vanaf de start van ons bedrijf klonken, zo klinken ze nog steeds: “Het kost je een paar stuivers, maar als je kwaliteit wilt hebben dan moet je naar Van Valkengoed in Eemnes.”

Van Valkengoed levert ‘op en top’ tuin- en terreincomfort voor uw tuin, golfbaan, tennisbaan, manege, kantoortuin, sportveld, boomgaard (vorstberegening), weiland en/of drafbaan, maar ook voor specifieke uitheemse diersoorten in de bekendste dierentuin van ons land.

Als u geïnteresseerd bent in een kwaliteitsinstallatie van Van Valkengoed en gevestigd bent in een van de volgende plaatsen, treden wij graag met u in gesprek: Blaricum, Laren, Hilversum, Loosdrecht, Huizen, Naarden, Bussum, Eemnes, Baarn, Soest, Amersfoort, Leusden, Aerdenhout, Overveen, Haarlem, Wassenaar, Den Haag, Bilthoven, Bosch en Duin, De Lage Vuursche, De Bilt, Zeist, Kortenhoef, Vreeland, Vinkeveen, Breukelen, Amsterdam (Zuid en de Grachtengordel), Amstelveen, Almere (Overgooi) en Ede.

Previous slide
Next slide