CERTIFICATEN

CERTIFICATEN

Een betrouwbare partner, een veilig idee!

BRL-SIKB-2100
Per 1 februari 2011 is het wettelijk verplicht grondboringen uitsluitend uit te laten uitvoeren door BRL-SIKB-2100 gecertificeerde bedrijven. Dit voor de bescherming van de bodem en het grondwater waar we allemaal gebruik van maken. Als gecertificeerd bedrijf dragen wij zorg voor de juiste afdichting van doorboring van ‘storende grondlagen’; er ontstaat geen ‘gatenkaas’ in onze bodem en vermenging van goede met slechte waterkwaliteit wordt voorkomen.

Van Valkengoed werkt al vanaf haar oprichting volgens deze eisen, die nu dus verplicht zijn. Daarom zijn wij blij met deze wetgeving. Het leidt tot bescherming van onze aardbodem. Voorheen bezuinigden kleinere bedrijfjes op dit soort kosten waardoor het grondwater vervuilde. Een kwalijke zaak, want grondwater is immers erg belangrijk voor ons. We gebruiken een groot deel daarvan voor ons drinkwater.

De voordelen van onze certificering:

  • Legaal geboorde bronnen
  • Milieuvriendelijke en duurzame boringen

    Daarbij ontvangt u bij Van Valkengoed tien jaar garantie op de bron.

VCA
Ons personeel is opgeleid om veilig te werken met gekeurde en veilige materialen.

NEN-EN-ISO-9001
De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Uiteraard voldoen wij aan die hoge kwaliteitsnormen. Eenmaal per jaar komt een inspecteur langs voor een ‘audit’ en ook om te controleren of wij ons nog steeds aan de eisen van BRL-SIKB-2100 houden.

BRL-SIBK-2100

Per 1 februari 2011 is het wettelijk verplicht grondboringen uitsluitend uit te laten uitvoeren door BRL-SIKB-2100 gecertificeerde bedrijven

2012_iso-logo_print

NEN-EN-ISO-9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Uitaard voldoen wij aan die hoge kwaliteitsnormen.

VCA

Ons personeel is opgeleid om veilig te werken met gekeurde en veilige materialen.