GESCHIEDENIS

Onze geschiedenis

Sinds onze oprichting in 1990 leveren wij uitsluitend topkwaliteit voor particulieren, tuinarchitecten, hoveniers, bouwbedrijven en sportverenigingen.

De oprichting
In 1990 startten wij in eerste instantie in onze eigen regio, Gooi & Eemland. Een regio waar de consument toen nog technisch advies inwon bij de lokale ijzerwinkel, bloemist of buurman/vrouw. Die tijden zijn veranderd. Door onze vakmanschap groeiden wij gestaag. Veel klanten weten inmiddels de weg naar Van Valkengoed in Eemnes te vinden. De mond-tot-mond reclame breidde zich al snel uit naar andere regio’s zoals Amsterdam, inclusief grachtengordel en ook Amstelveen/Amsterdam-Zuid, Aerdenhout en Wassenaar.

 

Mond-tot-mondreclame
Van Valkengoed verkrijgt de meeste klandizie door mond-tot-mondreclame. Het advies van een bekende blijft immers een betrouwbare bron. Maar tijden veranderen. Een tip van een bekende blijft belangrijk, maar ook via internet zoeken mensen steeds meer naar leveranciers. Via deze site geven wij u graag een indruk van Van Valkengoed Grondboringen en Beregeningsinstallaties. Zo ervaart u onze vakmanschap. Maar: onze klanten zijn de beste ambassadeurs. Wij zijn graag bereid referenties op te geven.