OVER ONS

Op en top tuin- en terreincomfort!

Een hovenier of tuinarchitect kan een prachtig tuinontwerp maken, maar daarmee wordt zelden rekening gehouden met beregening: wáár blijft het water?

Het mooie plan moet ook realiseerbaar zijn. Heeft u een tekening van uw gewenste tuinontwerp? Dan komen we graag bij u langs om ter plekke de situatie te bekijken en eventueel geschikte bronnen op te sporen. Vervolgens maken wij snel een vakkundig werkplan. Zo hoeft u zich -nu en in de toekomst- geen zorgen te maken. Mocht een koppeling een keer stuk gaan, dan weten we deze exacte locatie snel te vinden en hoeft niet uw hele tuin op de schop. Dat scheelt op den duur enorm in de kosten.

Van Valkengoed werkt altijd met duurzame materialen van topkwaliteit die jarenlang mee gaan. We geven daarom met een gerust hart maar liefst tien jaar garantie!

En wat wij ook vanzelfsprekend vinden: wij benaderen de klant zoals wijzelf ook behandeld willen worden als wij ergens klant zijn

ONZE WERKWIJZE

_

Wij gaan stap voor stap te werk.

STAP 1

INVENTARISATIE

Wij voeren eerst een oriënterend gesprek waarbij we goed naar uw wensen luisteren.

STAP 2

PLAN VAN AANPAK

Uw tuin gaat op de tekentafel en daar worden uw wensen vakkundig ingetekend.

STAP 3

AAN DE SLAG

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele en solide materialen, deze staan bekend om de topkwaliteit.

STAP 4

AFRONDEN

Uw uitgave is een duurzame investering. Vroegtijdige defecten of storingen zijn niet aan de orde.

CERTIFICATEN

_

Om de bodem en het grondwater waar wij allemaal gebruik van maken te beschermen, werkt Van Valkengoed volgens de laatste normen.

BRL-SIBK-2100

Per 1 februari 2011 is het wettelijk verplicht grondboringen uitsluitend uit te laten uitvoeren door BRL-SIKB-2100 gecertificeerde bedrijven

2012_iso-logo_print

NEN-EN-ISO-9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Uitaard voldoen wij aan die hoge kwaliteitsnormen.

VCA

Ons personeel is opgeleid om veilig te werken met gekeurde en veilige materialen.